Behandelingen Alle behandelingen voor je op een rijtje

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″]Gellak[/section_title]
Op dit moment is gellak helemaal hot, dit is een soort lang houdbare nagellak. Het is op basis van gel alleen het ziet eruit als nagellak. Nadat ik je nagels in model heb gevijld breng ik een basis laag aan op de natuurlijke nagel, dit moet 10 seconde uitharden in de uv lamp daarna breng ik twee lagen van de kleur aan, dit moet per laag twee minuten uitharden in de lamp en als laatst breng ik een laag top gel aan die ook twee minuten in de lamp moet uitharden. Gellak is mogelijk in diverse kleuren of french manicure, dit blijft 2 tot 3 weken mooi zitten afhankelijk van de groei van de nagel. Zo heb je weken lang mooie nagels zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Dus wil je mooie natuurlijke verzorgde nagels is gellak iets voor jou! Het is ook mogelijk op tenen, dan blijft het 6 tot 8 weken mooi zitten. Kortom heel de zomer niet meer omkijken naar je teennagels, ideaal!

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”50″ bottom_margin=”20″]Nieuw set acrylnagels[/section_title]
Eerst worden je nagels verlengd door middel van tips, deze worden op gewenste lengte geknipt en zodanig afgewerkt zodat de overlapping van natuurlijke nagel naar tip niet meer zichtbaar is. Naar keuze wordt de bovenkant van de nagel bewerkt met witte, naturel of gekleurde acryl. Hierna wordt de rest opgevuld met een licht roze laag acryl. Door middel van deze behandeling kan de gewenste lengte en vorm van uw nagels bereikt worden. Hierdoor wordt er een natuurlijk uitziende nagel gecreëerd.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”50″ bottom_margin=”20″]Acryl op eigen nagels[/section_title]
Zijn je nagels al op de gewenste lengte maar breken/splijten of scheuren ze snel of wil je gewoon een mooi wit randje op je nagels dan is dit een mooie oplossing voor stevige nagels waar je weken niet naar om hoeft te kijken.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”50″ bottom_margin=”20″]Nabehandeling[/section_title]
Na een aantal weken is er een uitgroei ontstaan, om de nagels er weer net zo mooi uit te laten zien als de keer dat je een nieuw set hebt laten zetten is een nabehandeling ook wel opvullen genoemd noodzakelijk. Tijdens een nabehandeling vijl ik het oude acryl eraf en kan er naar wens een kleur gekozen worden, dit wordt op de bovenkant geplaatst de rest wordt opgevuld met lichtroze acryl. Door deze behandeling zien je nagels er weer uit als nieuw. Afhankelijk van de groei van je nagel wordt duidelijk om de hoeveel weken je een nabehandeling nodig hebt. Gemiddeld is dit drie weken.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”50″ bottom_margin=”20″]Manicure[/section_title]
Bij deze behandeling staat alles in het teken van de handverzorging. Je handen gaan eerst in een badje met verzorgende oliën, hierna volgt een peeling. Daarna wordt er een handmasker aangebracht en als afsluiter krijgt u een heerlijke handmassage. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met nagels lakken of gellak.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”50″ bottom_margin=”20″]Nail Art[/section_title]
Als je op zoek bent naar iets speciaals op uw nagels dan is nail art zeker iets voor u. Nail art varieert van een kleine versiering op de ringvinger tot alle nagels vol met bloemen. Ook is dit mogelijk met verschillende materialen zoals nail art verf, steentjes, gedroogde bloemen etc. Als je op alle nagels nail art wilt geef dit dan aan bij het maken van de afspraak dan kan ik hier qua tijd rekening mee houden.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″]Biab[/section_title] Builder In A Bottle, met deze behandeling probeer ik zoveel mogelijk een natuurlijke nagel te creëren. Dit is een natural nail treatment, dat houdt in dat dit voornamelijk is voor op je eigen nagels en niet zozeer een verlenging. Daardoor kan het zijn dat het een aantal behandelingen nodig heeft voordat het gewenste resultaat wordt behaald. Met deze behandeling krijg je een super mooi natuurlijk resultaat.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″]Wimperextensions[/section_title]
Eerst worden je onderste wimpers afgeplakt, daarna worden je bovenste wimpers goed gereinigd en voorzien van een primer voor een betere hechting van de extension, daarna wordt er op elk wimperhaartje een extension geplakt. Na deze behandeling zien je wimpers er super mooi uit.

[section_title style=”strikethrough” border_color=”#dddddd” top_margin=”0″ bottom_margin=”20″]Wimpers opvullen[/section_title]
Na een aantal weken zijn er een aantal wimpers uitgevallen, om de wimpers er weer net zo mooi uit te laten zien als de keer dat je een nieuw set hebt laten zetten is het opvullen van de wimpers noodzakelijk. Tijdens het opvullen begin ik hetzelfde als bij een nieuw set alleen nu plak ik alleen extensions op wimperhaartjes waar geen extension meer op zit. Door deze behandeling zien je wimpers er weer vol uit. Afhankelijk van de hoeveelheid wimpers er bij jou uitvallen wordt duidelijk om de hoeveel weken je een opvulbehandeling nodig hebt. Gemiddeld is dit drie weken.